Голямото Зимно Презареждане – 29.01-07.02.2018

Голямото Зимно Презареждане - 29.01-07.02.2018

Здравей! :)

Ако искаш шеметен старт на 2018-та! Ако искаш да постигнеш целите и желанията си! Ако искаш увереността и самочувствието да са твои първи приятели! Ако ти е омръзнала липсата на енергия, ако ти е писнало да пиеш кафе, за да отидеш до тоалетната, ако мразиш главоболията, които те спохождат почти всеки ден, ако слагаш тонове грим, за да скриеш пъпките по лицето си…

…то задължително се запиши за Голямото Зимно Презареждане и стани част от над 18-те хиляди души, които избягаха от всичко това и заживяха един по-качествен и лишен от болка живот!

Тази зима сме много усмихнати, свежи и енергични! Тази зима се впускаме в приключението Зимен Детокс със Здравей! ;)

И най-хубавата новина е, че си имаме прекрасна програма, в която има много интересни неща за хапване и няма гладуване!

Датите са – 29.01.2018 – 07.02.2018

И този път на твое разположение ще бъдат и всички останали програми на Здравей, ще бъдем на разположение и ние с много идеи, съвети, насоки и подкрепа! Няма как да не се запишеш! ;)

Кажи благодаря на тялото си, запиши се още сега!

Голямото Зимно Презареждане - 29.01-07.02.2018

Повече за Зимната Здравей Кампания:

Както всеки сезон организираме групово изчистване! Което означава, че няколко дни ще хапваме сурова храна, а след това и малко обработена, ще направим няколко дни на смутита и сокчета. Целта е да се съберем повече хора и всеки от своя дом да изпълнява едно не особено трудно разтоварване. Споделяме всичко във фейсбук групата, а отделно получаваш и всеки ден имейли с напътствия, рецепти, идеи и още много, много полезни за теб неща :)

Преди старта на кампанията ще получиш всичко необходимо по имейл.

Погрижили сме се след програмата да ти осигурим дву седмично захранване, за да запазиш прекрасните резултати. Лесно е и го заслужаваш! ;)

Очакваме те! ;)

Голямото Зимно Презареждане - 29.01-07.02.2018

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
12 коментара по “Голямото Зимно Презареждане – 29.01-07.02.2018”
  1. За Голямото зимно презареждане ще използваме есенната програма ли?Питам за уточнение.

  2. Искам да науча повече за детокса и дали мога да го приложа, тъй като от два месеца съм на диета без глутен, млечни, свинско, кафе, шоколад, мед, плодови киселини, ябълки и др. Оказа се, че имам алергия към тези храни, освен това намериха паразити- ламблии, стафилококи, аденовируси и…. много последствия от паразитите. За два месеца ги ликвидирахме, но диетата продължава, затова не зная дали съм подходяща за програма детокс?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *