Изложба „Започни просто – засади дърво“

Тема: Изложба „Започни просто – засади дърво“

Водещ: Цветомир Илиев

Дата: 01.07.17 

Час: 10 – 18:00

Изложбата „Започни просто – засади дърво“ е част от инициатива, която има за цел чрез изкуство и споделяне на информация за полезността и функциите на дърветата и горите все повече хора да се замислят и променят отношението си към природата и включат в дейности по засаждане на нови дървета и опазването им.
Ще бъдат изложени 15 творби на автора Цветомир Илиев, който открива, преоткрива и търси красотата в комбинацията на малки парчета паднали кори от дърво и акрилни бои.
Пътуването, на което неговите картини ще ви поведат, ще ви разкрие очарованието на дивата природа и тържеството на живота.


Изложба "Започни просто - засади дърво" Изложба "Започни просто - засади дърво" Изложба "Започни просто - засади дърво"

Изложба "Започни просто - засади дърво"

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *