Направи си сам ефектна мини торта в буркан „за носене“

Направи си сам ефектна мини торта в буркан "за носене"Тема: Направи си сам ефектна мини торта в буркан „за носене“

Водещ: Десислава Славчева

Дата: 01 и 02.07.2017

Час: 11:00

За Работилницата: Направи си сам ефектна мини торта в буркан „за носене“ – Демонстрация как да си направим вкусен здравословен десерт от сурови ядки, фурми и плодове. Всеки участник ще си направи по една мини торта в стъклен буркан, който ще може да отнесе у дома.

Повече за Десислава – http://www.sundaybakeclub.com/ – фейсбук


Направи си сам ефектна мини торта в буркан "за носене" Направи си сам ефектна мини торта в буркан "за носене" Направи си сам ефектна мини торта в буркан "за носене"

Направи си сам ефектна мини торта в буркан "за носене"

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
2 коментара по “Направи си сам ефектна мини торта в буркан „за носене“”
  1. Здравейте.Не откривам фирмата за регистрация, за това записвам за кулинарната ви работилничка на 01.07. от 11 ч. Тонислав и Крис Найденови 10 г.Благодаря ви предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *