Вибро Фит

Вибро ФитВИБРО ФИТ БЪЛГАРИЯ ООД е млада компания с амбицията да популяризира и предлага на пазара продукти, свързани с подобряване на физическото и психично здраве на всеки човек.

Предлагаме на Вашето внимание уреди, чиято идея е взаимствана от доказалите ефективността си в космоса (в орбиталните станции) МАШИНИ ЗА ВИБРО ТЕРАПИЯ (МВТ)

Лесни за използване, достъпни като цена уреди „три в едно“ – използвате една машина, а получавате ефект в три области: Фитнес, Масаж, Терапия. 10 минути работа с МВТ се равняват на 1 час във фитнес залата. Ежедневното ползване на машините за вибро терапия подобрява: кръвообръщението и лимфната циркулация, метаболизма, силата, гъвкавостта, издържливостта, а намалява: болките в гърба, кръста, ставите, целулита, мазнините, стреса и умората.

Повече за Вибро Фит намерете ТУК 


Вибро Фит Вибро Фит Вибро Фит

Вибро Фит

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *