Tupperware

TupperwareTupperware е американска компания, която от основаването си през 1946 г. до днес успешно поддържа позициите си на лидер в света на директните продажби.

Tupperware предлага висококачествени продукти за готвене и съхранение на храна. Те запазват храната от 3 до 4 пъти по-дълго, пестят време и пространство в кухнята. С ярките си разпознаваеми цветове и многофункционално приложение, нашите продукти внасят удоволствие и спокойствие в динамичното ежедневие на съвременната жена.

Компания Tupperware е обявена за „5-тия по значимост продукт на XX-ти век“ от списание Fortune и се нарежда сред най-уважаваните компании в световен мащаб за 2008-2015 г. в класация на същото списание. Днес, след повече от 70 години, компанията продължава да променя живота на милиони жени в над 100 държави по света.

На нашия щанд на Фестивал на Здравето и Спорта ще се запознаете с нас, нашите продукти и ще се потопите в един пъстър и здравословен кулинарен свят.

Повече за Tupperware намерете ТУК и ТУК


Tupperware Tupperware Tupperware

Tupperware

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *