Theia’s Tahini

 

 

Theia's TahiniВдъхновени от древногръцкия мит за титанидата Theia, символ на светлината и щастието, Татяна и Теодор основават Theia’s Tahini с една единствена цел – да предоставят вкусни и натурални храни. В началото започват работата си с по-традиционни тахани като сусамов, фъстъчен и лешников. В последствие разширяват портфолиото си и към днешна дата в Theia’s Tahini ще намерите още орехов, бадемов, от кашу и дори кокосов тахан.

Заедно със своя партньор Диян разработват неповторим кремообразен мед, считан за деликатес в Западна Европа и все по-търсен и у нас.

Тити и Тедо казват, че обичат да работят по нови продукти и идеи, съвместно с отворени и предприемчиви хора. В момента разработват здравословен течен шоколад, който ще имате възможност да опитате в рамките на Фестивал на Здравето и Спорта. Един такъв проект са и шоко-таханените бонбони, съвместно разработени с шоколатерия 13Грама. Theia’s Tahini обещава да има и от тях :)

Повече за Theia’s Tahini намерете ТУК и ТУК


Theia's Tahini Theia's Tahini Theia's Tahini

Theia's Tahini

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *