Здравей! Искам да ти представя екипа на Здравей! Искам да ти представя тази група от мотивирани, усмихнати, раздаващи се и слънчеви хора, без които проектът не би бил възможен! В началото Здравей стартира като един блог, зад който стоях само аз. С времето ти пожела проектът да се развие, а за да е възможно това беше необходимо и екипа да порасте! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички, които са част от Магията, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на хората, които правят Промяната и Здравето възможни! Бени :)


Албена Тонкин или както всички я наричат - Бени от Здравей, е основател на Проекта Здравей! Идеята за Здравей се ражда след нейната трансформация и има за цел да бъде твоят другар по пътя към Здравето и балансирания начин на живот! :) Бени е човекът, който се занимава с реализирането на Проекта Здравей, осъществяването на нови идеи, дизайна на сайта и материалите към него, организирането на цветни събития като Фестивала на Здравето, писане на статии, книги, измисляне на нови и вкусни рецепти и още хиляди интересни и вдъхновяващи неща :) Бени е човекът, който има отговор за всичко хахахаха! Ако искате по някакъв начин да допринесете за Проекта Здравей може да й пишете на имейл albena@zdravei.org, който Марти следи изкъсо и всичко важно попада на точното място!
Албена Тонкин
основател на Здравей
Богдан е човекът, който се грижи твоите поръчки за района на София да достигнат до теб по най-бързия, най-приятния и усмихнат начин! Неговият екип прави всичко възможно твоето преживяване със Здравей да бъде приятно и лесно и да получиш прекрасните ни продукти в добър вид и на удобно за теб място! Огромна благодарност за екипа на Стрийт Експрес!
Богдан Петров
бързина и точност
Деси е човекът, който подготвя различни цветни картинки, било то с мотивация или игра! Тя се грижи винаги да сме разнообразни и да ти предлагаме свежи и ценни мисли, за да бъде твоето ежедневие една идея по-добро! Деси ще срещнеш и на всичките ни събития, където ще я видиш да снима, да помага, да празнува рождения си ден, да се усмихва или просто да ти предложи от домашно приготвените си неустоими сладки! (рецептата все още се пази в тайна) ;)
Десислава Петрова
цвят и усмивки
Мария е човекът, с който говориш по телефона за твоите цветни поръчки от Здравей! Тя ще отговори на всичките ти въпроси, свързани с продуктите ни, ще те посъветва, ще ти даде идеи и винаги ще откликне с усмивка и внимание. Нея ще срещнеш и на всичките ни събития и ще се убедиш, че човек да има неизчерпаема енергия е напълно възможно! Благодарим за бързината и вниманието! И както Бени казва - без нея нищо на света не би съществувало ;)
Мария Петрова
поръчки и усмивки
Мария е един много лъчезарен и топъл човек! Тя е връзката на Здравей с всички партньори и е цар на гугъл таблиците! Измисля интересни игри, за да бъде преживяването ти със Здравей още по-колоритно и оправя всички каши, сътворени от голямото сърце на Бени! Ще я срещнеш на всичките ни събития, където разговаря с партньорите ни, говори безкрайно по телефона, усмихва се широко или пренася стекове с вода! От нея винаги ще получите ОГРОМНА прегръдка и прекрасно отношение! Ако имаш идеи, свързани със Здравей или искаш да си партнираме по някакъв начин, може да й пишеш на maria@zdravei.org
Мария Шестакова
връзка със света
Марти е един прекрасен и много всеотдаен човек! Тя се грижи за съдържанието на сайта, публикува статии и рецепти, грижи се и за фейсбук страничката на Здравей, отговаря на всичките ти въпроси и коментари, и благодарение на деликатните й напомняния, Бени успява да отговори на всичко, което е необходимо! ;) Тя ще те посрещне винаги с усмивка, добро отношение и настроение, и ще направи всичко възможно да откриеш това, от което имаш нужда! Огромни благодарности на Марти за всичко, с което ни помага и за всички пъти, в които ни спасява ;) Ако желаеш да станеш гост-автор в Здравей или да предложиш свои рецепти, моля пиши й на marti@zdravei.org
Мартина Александрова
повелителят на онлайн пространството
Роси е един прекрасен човек! Тя ни помага за приготвянето на всички поръчки от нашия Здравей магазин :) С нея може да се чуете и по телефона, като заместник на Мария. Най-честият израз, чуван от Роси е - Хайде, няма ли да работим! Чува се дори и в почивните дни ;) Така че, ако получиш обаждане в събота или неделя от нашия магазин, да знаеш, че не е нищо необичайно! Благодарим на Роси за подкрепата!
Роси Петрова
помощник поръчки
Юли е нашият Магьосник! Той е човекът, който поддържа Мечтата жива, той е човекът, който винаги успява да ни сплоти и да ни помогне да видим посоката, в която искаме да вървим! Юли винаги е до нас с нова гледна точка и трезва оценка :) Ще го видите на всичките ни събития където е от водещ до хамалин, за което изключително много му благодарим! Юли е и човекът, който най-много ни помага с финансовата част, особено когато стане дума за събиране на дарения! БЛАГОДАРИМ, че си до нас!
Юли Тонкин
магьосникът на Здравей
7 коментара по “Екип Здравей”
 1. Здравейте,
  пиша ви като част от организаторите на Sofia Fest Week. Бих искала да се свържем с вас, за да може да уговорим евентуално партньорство за нашите workshop-и.
  Бих искала да ви изпратя презентация на фестивала. И ще се радвам да получа обатна връзка.

  Благодаря Ви :),
  Вяра

 2. Всички сте Прекрасни!
  Пожелавам, от сърце, много сбъднати мечти и проекти! :)

 3. Желая на целия екип много вдъхновение – каузата ви е много благородна, продължавайте да творите!

 4. Здравейте,

  Бихте ли ме информирали къде се произвеждат продуктите като ONE?

  Благодаря предварително!
  Поздрави

  1. Здравей :) Ето тук можеш да намериш повече информация за продукта: https://nadiapetrova.bg/2017/01/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-one-%D0%B5-%D1%82%D1%83%D0%BA/

 5. Здравей Бени,
  преди имаше опция за детокс програмата да се включиш, като срещу определена сума на ден, вие правите доставката. Дали предлагате все още тази услуга?
  Предварително благодаря за отговора, Неда Хицова те. 0896 802 114

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *