Здравей! Искам да ти представя екипа на Здравей! Искам да ти представя тази група от мотивирани, усмихнати, раздаващи се и слънчеви хора, без които проектът не би бил възможен! В началото Здравей стартира като един блог, зад който стоях само аз. С времето ти пожела проектът да се развие, а за да е възможно това беше необходимо и екипа да порасте! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички, които са част от Магията, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на хората, които правят Промяната и Здравето възможни! Бени :)


Албена Тонкин или както всички я наричат - Бени от Здравей, е основател на Проекта Здравей! Идеята за Здравей се ражда след нейната трансформация и има за цел да бъде твоят другар по пътя към Здравето и балансирания начин на живот! :) Бени е човекът, който се занимава с реализирането на Проекта Здравей, осъществяването на нови идеи, дизайна на сайта и материалите към него, организирането на цветни събития като Фестивала на Здравето, писане на статии, книги, измисляне на нови и вкусни рецепти и още хиляди интересни и вдъхновяващи неща :) Бени е човекът, който има отговор за всичко хахахаха! Ако искате по някакъв начин да допринесете за Проекта Здравей може да й пишете на имейл albena@zdravei.org, който Марти следи изкъсо и всичко важно попада на точното място!
Албена Тонкин
основател на Здравей
Богдан е човекът, който се грижи твоите поръчки за района на София да достигнат до теб по най-бързия, най-приятния и усмихнат начин! Неговият екип прави всичко възможно твоето преживяване със Здравей да бъде приятно и лесно и да получиш прекрасните ни продукти в добър вид и на удобно за теб място! Огромна благодарност за екипа на Стрийт Експрес!
Богдан Петров
бързина и точност
Деси е човекът, който подготвя различни цветни картинки, било то с мотивация или игра! Тя се грижи винаги да сме разнообразни и да ти предлагаме свежи и ценни мисли, за да бъде твоето ежедневие една идея по-добро! Деси ще срещнеш и на всичките ни събития, където ще я видиш да снима, да помага, да празнува рождения си ден, да се усмихва или просто да ти предложи от домашно приготвените си неустоими сладки! (рецептата все още се пази в тайна) ;)
Десислава Петрова
цвят и усмивки
Мария е човекът, с който говориш по телефона за твоите цветни поръчки от Здравей! Тя ще отговори на всичките ти въпроси, свързани с продуктите ни, ще те посъветва, ще ти даде идеи и винаги ще откликне с усмивка и внимание. Нея ще срещнеш и на всичките ни събития и ще се убедиш, че човек да има неизчерпаема енергия е напълно възможно! Благодарим за бързината и вниманието! И както Бени казва - без нея нищо на света не би съществувало ;)
Мария Петрова
поръчки и усмивки
Мария е един много лъчезарен и топъл човек! Тя е връзката на Здравей с всички партньори и е цар на гугъл таблиците! Измисля интересни игри, за да бъде преживяването ти със Здравей още по-колоритно и оправя всички каши, сътворени от голямото сърце на Бени! Ще я срещнеш на всичките ни събития, където разговаря с партньорите ни, говори безкрайно по телефона, усмихва се широко или пренася стекове с вода! От нея винаги ще получите ОГРОМНА прегръдка и прекрасно отношение! Ако имаш идеи, свързани със Здравей или искаш да си партнираме по някакъв начин, може да й пишеш на maria@zdravei.org
Мария Шестакова
връзка със света
Марти е един прекрасен и много всеотдаен човек! Тя се грижи за съдържанието на сайта, публикува статии и рецепти, грижи се и за фейсбук страничката на Здравей, отговаря на всичките ти въпроси и коментари, и благодарение на деликатните й напомняния, Бени успява да отговори на всичко, което е необходимо! ;) Тя ще те посрещне винаги с усмивка, добро отношение и настроение, и ще направи всичко възможно да откриеш това, от което имаш нужда! Огромни благодарности на Марти за всичко, с което ни помага и за всички пъти, в които ни спасява ;) Ако желаеш да станеш гост-автор в Здравей или да предложиш свои рецепти, моля пиши й на marti@zdravei.org
Мартина Александрова
повелителят на онлайн пространството
Роси е един прекрасен човек! Тя ни помага за приготвянето на всички поръчки от нашия Здравей магазин :) С нея може да се чуете и по телефона, като заместник на Мария. Най-честият израз, чуван от Роси е - Хайде, няма ли да работим! Чува се дори и в почивните дни ;) Така че, ако получиш обаждане в събота или неделя от нашия магазин, да знаеш, че не е нищо необичайно! Благодарим на Роси за подкрепата!
Роси Петрова
помощник поръчки
Юли е нашият Магьосник! Той е човекът, който поддържа Мечтата жива, той е човекът, който винаги успява да ни сплоти и да ни помогне да видим посоката, в която искаме да вървим! Юли винаги е до нас с нова гледна точка и трезва оценка :) Ще го видите на всичките ни събития където е от водещ до хамалин, за което изключително много му благодарим! Юли е и човекът, който най-много ни помага с финансовата част, особено когато стане дума за събиране на дарения! БЛАГОДАРИМ, че си до нас!
Юли Тонкин
магьосникът на Здравей
6 коментара по “Екип Здравей”
 1. Здравейте,
  пиша ви като част от организаторите на Sofia Fest Week. Бих искала да се свържем с вас, за да може да уговорим евентуално партньорство за нашите workshop-и.
  Бих искала да ви изпратя презентация на фестивала. И ще се радвам да получа обатна връзка.

  Благодаря Ви :),
  Вяра

 2. Всички сте Прекрасни!
  Пожелавам, от сърце, много сбъднати мечти и проекти! :)

 3. Желая на целия екип много вдъхновение – каузата ви е много благородна, продължавайте да творите!

 4. Здравейте,

  Бихте ли ме информирали къде се произвеждат продуктите като ONE?

  Благодаря предварително!
  Поздрави

  1. Здравей :) Ето тук можеш да намериш повече информация за продукта: https://nadiapetrova.bg/2017/01/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-one-%D0%B5-%D1%82%D1%83%D0%BA/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *