Светла Иванова

Светла ИвановаПредставяме ви Светла Иванова – участник във Фестивал на Здравето и Спорта 2017 и създател на „тананикаща йога“!

На фестивала тя ще предложи на посетителите:

  • Консултации на тема „Йога“
  • Демонстрации на йога асани
  • Йога за родители и деца, йога за бременни

Всички посетители ще могат да закупят първата й (интер)активна приказка за благодарността за родители и деца (3-13г) „Вълшебна книжка“, както и двд-тата й:

„Моята програма – йога за бъдещи майки“

„Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“

„Моята програма – Йога за родители и деца“

„Йога у дома“ – 90 мин. универсална програма за всеки

Светлa Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15 годишна.

Завършила е:

*   Обучение на инструктори по йога за бъдещи майки към йога Алианс

*   Курс за преподаватели по йога за възстановяване след раждане

*   Йога мама и бебе

*   Курс за учители по йога за деца

* Специализация към R.Y.E.(обучение за изследване на йога в    образованието)

*  Акредитиран курс към Българска Ащанга Йога Академия и Йога Алайънс за Европа  (RYT 200)

* Задълбочен курс по въздушна йога

* Курс за инструктори по хата йога

От 5 години работи като учител по йога за бременни, деца и големи и преподава в 5 йога студиа, в „Музейко“ и НМА. Практиките й за възрастни съчетават класическа хата йога с елементи от ащанга и виняса флоу. Като типичен творец всеки нейн час е разнообразен и изненадващ.

Понякога е с музика на живо, друг път започва или завършва с нейно изпълнение.

Като майка на момиче и момче, тя искрено обича заниманията по йога за деца. Нейното образование по „Предучилищна педагогика“ в СУ и „Поп и джаз музика“ в НБУ помагат за неусетното преминаване на часовете за деца с приказки, игри, песни, рисуване и други начини за себеизразяване и развитие при децата. За да събере в един час всичко това Светла създава проекта „тананикаща йога“. Към него излиза първата (интер)активна приказка „Вълшебна книжка“ в която има над 30 йога асани, 9 песнички и 40 страници с илюстрации и снимки. До фестивала към книжката ще излезе и диск с песничките+детски карти за йога.

Светла от дълги години популяризира йога у нас и няколкократно е канена да съдийства на йога турнири. Тя е и почетен патрон на първото Европейско първенство по йога.

От четири години вписва колонка за йога за сайта Edna.bg и има стотици участия и програми изготвени за печатни и ефирни медии.

От 2008-ма година насам има издадени 4 двд-та – йога за бъдещи майки, за възстановяване след раждане, йога за деца и универсална програма – йога у дома, но смята, че нищо не може да замени живия контакт и енергията, когато се практикува  в група.

Повече за всичките й проекти може да откриете тук:

www.svetlaivanova.com

www.facebook.com/tananikashtayoga

www.facebook.com/yogatime.bg

Светла Иванова

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *