Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕС

Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕСТема: Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕС

Водещ: Гергана Радович

Дата: 01.07.2017

Час: 11:00

За Практиката: Милиони хора по света не си доспиват ежедневно. Някои не могат да заспят, други се будят посред нощ, трети не могат да спят повече от няколко часа на денонощие. Причините за липсата на качествен сън са много, но поне половината от тях са свързани с лични проблеми, тревожност, стрес. Захапани от ежедневието, те приемат това за съдба и дори не знаят, че могат да го променят.

Последствията са много: лошо хранене, липса на физическа активност, раздразнителност, повишена употреба на лекарства, включително и сънотворни, загуба на мотивация и депресия.

За щастие има изход. Всеки може да постигне живот, в който да се наспива, да се чувства щастлив и в безопасност, да бъде обичан, да живее без болка и да се радва на настоящето. А най-хубавото е, че всеки човек държи инструментите в собствените си ръце и единственото, което му е нужно е малко помощ, за да тръгне в правилната посока.

Един от най-лесните и ефективни начини за преодоляване на проблемите със съня са техниките за емоционална свобода или просто ТЕС. Целта на тази групова практиката е да запознае участниците с ТЕС и да им даде инструмент, който могат да използват веднага и с който резултатите са видими много бързо.

Повече за Гери – shapesweetness.comфейсбук


Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕС Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕС Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕС

Здравей, Сънчо! Да победим безсънието с ТЕС

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *