Фалун Дафа

Фалун Дафа

Водещ: Георги Плешков

Дата: 01.07.2017

Час: 10.00 и 17:00

и

Дата: 02.07.2017

Час: 10.00 и 19:00

За Практиката: Фалун Дафа (духовна практика, известна още като Фалун Гонг) е древна китайска система за усъвършенстване на духа и тялото. Тя е тясно свързана с хилядолетната китайска култура и продължава източните традиции за постигане на хармония, повишаване на нравствеността, толерантността, личностно подобрение във всекидневието в духовен и физически план.

Практиката се състои от пет медитативни упражнения и философия, които работят заедно за постигане на хармония, здраве и по-високи морални стандарти. Фалун Дафа допринася за нравственото израстване на практикуващите я чрез прилагането на принципите Истинност, Доброта, Търпение.

Повече за Фалун Дафа – http://bg.falundafa.org/ – фейсбук


Фалун Дафа Фалун Дафа Фалун Дафа

Фалун Дафа

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *