Ин Йога Практика – да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия!

Ин Йога Практика - да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия!Тема: Ин Йога Практика – да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия!

Водещ: Яна Данаилова

Дата: 01.07.2017

Час: 09.00

За Практиката: Една различна йога практика, насочена към отключване на блокажите в областта на тазобедрените стави, където е разположен и енергийният център на нашето тяло. Ще поработим в дълбочина, ще разтегнем и огъвкавим своите мускули, стави и сухожилия под звуците на релаксиращи, лечебни мантри. Ще събудим жизнената енергия и ще поработим за отключване на блокажите, за да почувстваме прилив на жизнесност, тонус и здраве! Да открием здравето заедно с йога!

Повече за Яна – фейсбук


Ин Йога Практика - да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия! Ин Йога Практика - да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия! Ин Йога Практика - да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия!

Ин Йога Практика - да отключим блокажите и да повишим жизнената си енергия!

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *