Ти-Тап тренировка

Ти-Тап тренировкаТема: Ти-Тап тренировка

Водещ: Гергана Радович

Дата: 02.07.2017

Час: 09.00

За Тренировката: Ти-Тап (T-Tapp на английски) е метод на мускулна активация, който използва тялото по нов начин и му помага да се възстанови отвътре-навън само за няколко минути на ден. При редовно практикуване, Ти-Тап води до заздравяване на костите, мускулите, подобряване на хормоналния и мускулния баланс, подобряване на лимфоотока, премахва болките в коленете, гърба, врата. Увеличава връзката между двете полукълба на мозъка и усилва невро-кинетичния поток (комуникацията между мозъка и тялото). Повишава енергията и подобрява съня.

Ти-Тап е активна грижа за тялото. Това е една невероятна терапия, която може да се практикува от всички – млади и стари, здрави и болни, бременни и майки с деца.

А най-хубавото е, че Ти-Тап помага на човек да се наслади по-добре на другите спортове, които обича.

Една от най-бързо забележимите ползи от при редовното практикуване на Ти-Тап е подобряването на съня в рамките буквално на няколко дни.

Повече за Гери – http://www.shapesweetness.com/bg/ – фейсбук 


Ти-Тап тренировка Ти-Тап тренировка Ти-Тап тренировка

Ти-Тап тренировка

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *