ISOPLUS – Solgar

ISOPLUS - SolgarISOPLUS предлага висококачествени натурални продукти, които се основават на научни изследвания и на волята на компанията за иновации и качество. Компанията възприема стремежа към доброто здраве посредством здравословно хранене и активна физическа дейност като базисна философия и мисия в дейността си.

Въз основа на тези принципи, ISOPLUS е избрала да представлява висококачествените марки с богат опит, история и доказано име – Solgar и myelements.

Solgar е американска марка хранителни добавки известна със своите качествени и иновативни продукти. Продуктите на Solgar се произвеждат от 100% естествени съставки. Съхраняват се в стъкло, за да запазят напълно добрите си качества. При производството им се спазват строги процедури и стандарти за контрол на качеството. Почти никой от продуктите на компанията не съдържа захар, сол, нишесте, мая, царевица, соя, пшеница, глутен и млечни продукти, изкуствени оцветители, ароматизатори или консерванти. Голяма част от тях са подходящи за вегани и вегетарианци.

Solgar, със своя начин на работа, от производството на продуктите до предлагането им на пазара, доказва със своите действия решимостта си за постигане на съвършенство при производтсвото на хранителни добавки в световен мащаб. Това е и причината, поради която златното шишенце на Solgar за милиони потребители по целия свят е символ на най-високото качество при хранителните добавки.

Повече за ISOPLUS и Solgar намерете ТУК и ТУК


ISOPLUS - Solgar ISOPLUS - Solgar ISOPLUS - Solgar

ISOPLUS - Solgar

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *