Слънце и Луна

Слънце и ЛунаСлънце Луна е мелница, пекарна, вегетариански ресторант – но на първо място проект за нашето виждане за модерното хранене. Всеки ден в пекарни „Слънце Луна“ приготвяме над 15 вида пълнозърнест хляб, с брашна от собствена каменна мелница, заквасен с квас -– древна традиция, забравена в нашето забързано ежедневие, която възраждаме всеки път, за да бъде хлябът и днес истински, добър и насъщен. Стремим се да работим съвместно с малки локални производители и да помагаме на българските фермери с намирането на древни нехибридни сортове зърна.

Предлагаме и вкусни и полезни сладкиши и курабии като стремежа ни е да използваме пълнозърнести брашна и подслаждаме единствено с кафява захар, мед, агаве, стевия или кленов сироп. Предлагаме голямо разнообразие от веган, сурови и безглутенови десерти.

Ресторантите ни предлагат платформа за млади и талантливи готвачи готови да експериментират с качествени локални, и био продукти. Така се получава уникалният вкус на нашата кухня – здравословна, вкусна и балансирана.

При нас можете да опитате специалитети от арабската, индийската, азиатската, мароканската, южноамериканската и българската традиционна кухня, както и ястия, импровизирани специално за вас от нашите майстор-готвачи. 

Всеки ден предлагаме и разнообразно дневно меню, което е различно във всеки ресторант.

Повече за Слънце и Луна – www.sunmoon.bgфейсбук


Слънце и Луна Слънце и Луна Слънце и Луна

Слънце и Луна

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *