Сире-Нека

Сире-НекаФирма Сини Трейд е основана в началото на 2014г, като малък семеен бизнес, с философията да даде на българския потребител достъпни и качествени здравословни иновационни продукти.

Сире-НЕКА

Една истинска революция в здравословното хранене : Уникалното и първо ядково пробиотично естествено ферментирало сирене от кашу в България Сире-НЕКА – плод на усилията на Мими, Ники и Сиси – семейство и партньори в това начинание, които създадоха този авторски продукт. Създадено като истинска , полезна и пълноценна алтернатива  на млечните продукти, а не техен заместител, богато на витамини, протеин, полезни мазнини и пробиотици, с характерен и незабравим наситен и деликатен вкус, Сире-НЕКА става предпочитан избор както за всички хора , които по здравословни или етични причини са ограничили млечните продукти, но и всички хора, които го обичат да си похапват вкусно и здравословно. Заповядайте да го опитате на място, подготвили сме и голяма изненада за вас!


Сире-Нека Сире-Нека Сире-Нека

Сире-Нека

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *