Шоколадови Бонбони

Шоколадови Бонбони

Здравей! :)

Свикнали сме да подаряваме бонбони и да черпим с тях за различни поводи. Това се е превърнало в нещо като знак за обич. Обаче някак лесно забравяме какво се съдържа в бонбоните, купени от магазина и всъщност вместо обич, ние даваме точно обратното.

За това ти предлагам едни наистина обичливи бонбони, които са изцяло с хубави съставки и наистина ще подарят обичта, която искаш да дадеш ;)

СЪСТАВКИ:

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

В мощен блендер изсипи всички съставки и блендирай до получаване на течен хомогенен крем. Сега е много важно да не го изядеш, а да го изсипеш в подходящи формички за бонбони или за лед ;) По желание добави ядки и семена, за да има изненада в бонбона.

Шоколадови Бонбони

Сложи в камерата за 2 часа и готово!

Съхранявай в хладилник или камера, срокът е минимум 2 седмици ;)

Да ти е вкусно и шоколадово!

Шоколадови Бонбони

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *