Rosanna Labs

Rosanna LabsРоссаналабс – Модерна холистична козметика с розово масло. 400 лечебни съставки на розовото масло – 100 % качество. Имаме патент микрокапсули-микрокапсула розово масло е обвита в естествена хиалуронова киселина. Когато попадне във втория слой на кожата от температурата на тялото хиалуроновата киселина се разпада и 400 активни съставки на розовото масло действат отвътре – навън. Извеждат  токсините от клетките,подхранват ги и ги стягат.

Без ГМО, без наноматериали, без изкуствени оцветители, не е тествана върху животни.

Затворен цикъл на производство – от розовите насаждения,през дестилацията по класическа технология на розовото масло до краен продукт.

Тестваме  козметиката в Швейцария.Всички необходими европейски сертификати.

Повече за Rossana Labs намерете ТУК и ТУК


Rosanna Labs

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *