QQnatural

QQnaturalQQnatural – хидратантна козметика и сапуни са създадени от 100 % натурални масла, билки, екстракти и минерали, затова донасят на кожата „чиста храна“, която тя лесно усвоява и включва в своите биохимични процеси, поради органичния характер на веществата. Така имаме здрава, добре овлажнена и жизнена кожа, без да я правим пристрастена към химически агенти привнесени отвън. Висококачествените ни продукти са в най-добрата възможна опаковка за съхранение – стъклената.

*изцяло натурален продукт; *веган; *100% биоразградим – не замърсява околната среда и не трови водните организми; *стъклена опаковка за многократна употреба.

Високо качество, създадено с любов!

Поздравяваме ви, че избирате да ползвате натурални продукти за вашето собствено здраве и щадите околната среда!

Средства от реализация на нашите продукти подпомагат проект за социално включване на деца лишени от родителска грижа и в неравностойно положение.

Благодарим ви че ни подкрепяте!

С грижа за хората и природата!

QQnatural

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *