Пулпони с Рожков

Пулпони с Рожков

Здравей!

Ако си правиш често ядково мляко сигурно от време на време се чудиш какво да правиш с останалата пулпа. Варианти има много – да я добавяш в смутитата си, да си направиш суров сос за салата или просто да я поръсиш на десерт или вкусна салатка. Може да си направиш и вкусни сурови бонбони, които аз съм кръстила Пулпони от пулп и бонбони ;)

Рецептата, която ти предлагам днес е за Пулпони с рожков. Разбира се тя може да се модифицира и вместо рожков да добавиш какао, мака или нещо друго, което харесва.

Съставки:

Украса:

Начин на приготвяне:

Постави всички съставки в купа и разбъркай добре. Може да оставиш сместа 5-10 минутки, за да може чия семената да поемат влагата. След това оформи топчета с големина по желание и ги оваляй в кокос, сусам, рожков или нещо по твой избор. Съхранявай в хладилник до 2-3 дни.

Да ти е сладко! ;)

Пулпони с Рожков

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *