Смути Ягодово Мляко

Смути Ягодово Мляко

СЪСТАВКИ:

  • 1 чаша кашу
  • 1 чаша вода
  • 10 ягоди
  • 1 фурма

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Накисни кашуто за 2-3 часа. Измий го и го сложи в блендера с нова вода. Блендирай до получаване на хомогенна течност и прецеди през тензух или торбичка за ядково мляко. След това към полученото мляко добави останалите съставки и блендирай.

Ако имаш бавно пресоваща сокоизстисквачка, може да минеш кашуто и водата през нея, така ще получиш готово мляко без да е необходимо да прецеждаш. След това отново блендирай с останалите съставки.

Да ти е сладко и ягодово! ;)

Смути Ягодово Мляко

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *