Nike Training

Nike TrainingЗа NRC: Обичаш бягането, но не искаш да тренираш сам? Присъедини се към NIKE+ RUN

CLUB София! Ние подкрепяме всеки, независимо от възможностите му. Нашите специализирани инструкции и спортни сесии ще ви направят по-добри, по-бързи, по-смели и по-силни.

NIKE+ RUN CLUB се гради на философията и изповядването на няколко универсални истини, които работят в полза на всеки бегач.

• Ние вярваме, че всеки може да стане бегач

• За нас всяко бягане има цел; ние уважаваме бягането, а не се страхуваме от него

• Ние се възползваме от слабостите си и ставаме по-добри

• Ние измерваме успеха по възможно най-много начини,

• За да насърчим всеки

• Защото ние вярваме в теб!

Ако и ти искаш да станеш част от нашата глобална мрежа, може да изтеглиш новите мобилните приложения NIKE+ RUNNING APP и NIKE+ TRAINING CLUB APP за iSO и Android оттук: http://www.nike.com/us/en_us/c/running/nike-run- club

Ела и тренирай заедно с нас офлайн всяка неделя в София, за повече подробности и детайли следи групата ни в Facebook Nike+ Run Club Sofia

Стани част от Nike + Run Club Sofia

За NTC: Nike Training комплексите са насочени към развиване на сила, мобилност, издържливост и гъвкавост. Подходящи са за напреднали и начинаещи и са разработвани от едни от най-популярните атлети в света на спорта специално за Nike+ Training. Наш треньор е Алиса Белоусова – професионален танцьор и хореограф по салса, зумба и модерен балет, член от танцовата фамилия Makosa Nostra И Nike Training Инструктор. Програмата ще бъде специално изготвена от Алиса и ще включва изключително мотивиращи, вдъхновяващи и изпълнени с енергия комплекси от упражнения от апликацията Nike+ Training, които могат да изваят телата ви. Упражненията от приложението, препоръчани от нея, са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, и могат да ви въведат в страхотна форма само за месец.

Може да ги пробвате и вкъщи. Мечтаната страхотна форма вече е лесно постижима – само трябва да изтеглите приложението и да следите следващите спортни инициативи на Nike с Алиса.

Приложението предлага тренировъчни програми, изработени от професионални треньори и спортисти на Nike. Те лесно се адаптират към индивидуалното ниво на всеки член на общността, като осигуряват мотивация и помагат да се тренира по-ефективно чрез работа за сила, издръжливост и гъвкавост.

Приложението Nike+ Training Club – вашият нов личен треньор

Повече от 100 упражнения, с подробни аудио и видео инструкции, от световни спортни експерти и още: програми с тренировки, които ще ви помогнат да станете по-добри.

Тренировки за развиване на ниво

Висока или ниска интензивност, напреднали или начинаещи – приложението предлага голям избор от тренировъчни сетове. Само трябва да си поставите нови цели и да изберете между многото комплексни тренировки, разработени от топ спортистите на Nike, за да подобрите бързо формата си.

Експертна помощ

Аудио и видео инструкциите на Nike+ Training ще ви помогнат да използвате правилната техника и ще направят всяка тренировка максимално ефективна.

Индивидуални програми

Приложението може да създаде индивидуaлна програма за постигане на собствените ви цели и я регулира според напредъка ви. Ако пропуснете тренировка, приложението автоматично коригира графика ви. Ако тренировките ви станат твърде лесни, то ги усложнява.

Изчислява всяка активност

Играете баскетбол след работа? Или карате колело? Плувате сутрин? Всичко това апликацията може да го отбележи като тренировка. Колкото повече активности вкарате в нея, толкова по-ефективна ще бъде вашата програма за тренировки. Само тук можете да съхранявате всяка любима дейност.

Тренирате с приятели

Тренировките с приятели са по-лесни. Споделете вашите постижения, качете снимки с таг NTC и вдъхновете други потребители. Приложението е създадено с една основна цел: да обединява всички спортни фенове на Nike Training Club по цял свят.

Вкъщи

Можете да гледатe всяка NTC тренировка от телефона си, на телевизионния екран или таблет с помощта на Chromecast или HDMI кабел.


Nike Training Nike Training Nike Training

Nike Training

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *