NaturaSi

NaturaSi

EcorNaturaSì SpA е най-голямата верига био сертифицирани супермаркети в Италия, фирмата е и производител и дистрибутор на биологични и биодинамични продукти.

Мотото на компанията гласи, че „Най-добрите продукти за човешкото здраве, са и най-добри и щадящи за природата около нас“.

През 2017 година, българската фирма Веган Милк ООД взе официалното представителство на EcorNaturaSì SpA за България и стартира проекта по създаването на първия по рода си изциало био сертифициран супермаркет в София.

Мисията на компанията ни е да промотира и развива здравословния начин на хранене и живот, като стимулира био производството в България и информира клиентите си за предимствата на био сертифицираните продукти.

Повече за NaturaSi намерете ТУК и ТУК


NaturaSi NaturaSi NaturaSi

NaturaSi

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *