Natural Cosmetic

Natural CosmeticФилософия на Natural Cosmetic

  • Натурални и Органични етерични и растителни масла с ефективно действие и доказани терапевтични качества, балансирани в най-подходящата среда.
  • Хармония между наука и природа – знания и мъдрост от природолечението и древните философии, съчетани с модерни научни изследвания, иновации и технологии от нашия продуктов мениджър и магистър фармацевт.
  • Фокус – индивидуалността и чистотата на продуктите
  • Биологични чисти активни вещества и суровини с ФАРМА КАЧЕСТВО
  • Етерични масла със сертификат от IFRA (International Fragrance Association)

Номинация за награда, за иновативен продукт и тенденция в био козметика, на световното изложение за органични и натурални продукти Bio Fach/ Vivannes в Германия, Нюрнберг – 2015г с Био Ритъм -Душ Гел Моринга. Награда „Най-успешен нов продукт“ – 2007 г. от концерна BIESTERFELD, Хамбург Номинация за СПА козметика на годината през 2010 година Представители и партньори от 16 страни в Европа и Азия, занимаващи се с производство и търговия с козметични продукти, излъчват своя селекция на най-добрите продукти в света, сред която намират място и нашите продукти.

Повече за Natural Cosmetic

Natural Cosmetic

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *