Mother Nature

Mother Nature100% натурална козметика с кристали с лечебен и ароматерапевтичен ефект! Българската марка Mother Nature Bio Products е създадена от сертифициран кристалотерапевт, за да дари хората с най-чистата грижа за тяхната кожа.

Ръчно приготвена, козметиката е съставена от най-висококачествени екстра върджин масла, пчелни продукти, натурални витамини А и Е, и аромати.

Защото е важно да храним кожата си, така както храним себе си!

Майката Природа е Тази, която ни дарява с всичките си блага и ресурси и от нас се изисква да живеем с високото съзнание да ги използваме разумно и да се грижим за нейното опазване.

Вдъхновена от красотата, богатствата и даровете на Майката Природа – прекрасните кристали, ценни масла и аромати, с които работя, съвсем естествено се роди името на марката

Mother Nature Bio Products. Това име за мен носи голяма отговорност пред Твореца, затова всички продукти с тази марка ще са синоним на ЧИСТОТА, КАЧЕСТВО и ЛЮБОВ към Бог, Природата и всички хора!

Повече за Mother Nature Bio Products – lecheniesmineraliikristali.com – фейсбук


 

Mother Nature Mother Nature Mother Nature
Mother Nature

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *