Modica Artisan Chocolates

Modica Artisan ChocolatesЗанаятчийско бутиково Ателие “ Modica Artisan Chocolates“ е място на истински decadent шоколад. Майстор-шоколатиер Гергана Мутафис и нейният креативен екип ви канят в оазис на цветове, вкусове, дизайн и сблъсък на сетивата. Обичаме много работата си, тя създава усмивки и уникални шоколадови изкушения: трюфели, пралини, шоколади и други гурме продукти като курабийки, занаятчийски италиански сладолед, течен шоколад, топъл шоколад.

На Фестивала на здравето ще поднесем всичко това свежо приготвено, но очаквайте и специални за събитието сладки изненади ! :)

Повече за Modica Artisan Chocolates намерете ТУК и ТУК


Modica Artisan Chocolates Modica Artisan Chocolates Modica Artisan Chocolates

Modica Artisan Chocolates

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *