Минерална козметика

Минерална козметика„Минерална козметика“ е млада български фирма за декоративна козметика, която е добра за кожата. Тя предлага продукти, с които да запазите доброто състояние на лицето си и да изглеждате естествено и свежо всеки ден.

Минералният грим е революционен продукт, в който не се съдържат тежки химикали, парабени, консерванти, талк и синтетични аромати. Той е идеалното решение за хора, които искат да се грижат за себе си по екологичен и естествен начин.

Продуктите на Минерална козметика са под шапката на техния личен бранд My Mineral Make Up и са приготвени изцяло от суровини с минерален произход. Те са подходящи за вегетарианци, вегани и хора с проблемна кожа. В асортимента са включени минерален фон дьо тен, руж, сенки за очи и балсами за устни, които по време на фестивала всяка дама може да опита върху себе си и да се убеди в ефекта им.

 Повече за Минерална козметика

Минерална козметика

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *