Милена Цанова – Лени

Милена Цанова - ЛениМомичето с розова коса , сини очи и цветни чорапи.

Смятам се за много слънчево дете (все пак съм родена и в такъв ден като 1 юли) ииии просто обичам да се забавлявам и да следвам мечтите и целите си по пътя на голямата сцена.

Обичам да се представям чрез песните си. Няма нищо по конкретно да се каже за мен освен това че съм с розова коса , винаги щастлива и обичам сцената. Участник бях в този сезон на Гласът на България , бях част от Евровизия 2017 в Киев … но както и да ме представите когато гласът си каже думата … след това само името остава запомнено предполагам. Каквото решите за мен е добре дошло като обявяване! Аз ще обявя хората с които ще изляза на сцена!


Милена Цанова - Лени Милена Цанова - Лени Милена Цанова - Лени

Милена Цанова - Лени

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *