Мартина Иванова

Мартина ИвановаМартина е експериментатор, мечтател, вестител на новото време, който пробужда, вдъхновява, свързва хора и идеи. Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си. Холистичен терапевт и консултант в сферата на личностното развитие. Приложен психолог, писател, лектор, медиатор, вдъхновител на промени и мотиватор. Автор е на един от най-четените сайтове за личностно развитие и духовен растеж www.svoizbor.com, автор на техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации. Помага на хората да намерят своя личен и уникален път, по който да открият и разгърнат изцяло потенциала си.

Лекция: „Да пренаредим емоционалните травми с лекота“

Дата и час: 12.06.2016 – 13:00

 

Кратко представяне на лекцията: В някакъв етап от живота ни, всеки от нас е приживял стресиращи ситуации,травмиращи моменти, които по един или друг начин са оставили своя отпечатък.

Считаме, че с волево усилие, израствайки интелектуално, емоционално и физически, ние сме надживели и преборили тези травми. Но тяхната природа е сложна и дълбока, отвъд възприятията на съзнателния ум. Травмата често се запечатва и засяда дълбоко в подсъзнателната ни памет.

На ниво подсъзнание, случката все още е жива, и се случва отново и отново. Неосъзнатите сенки от миналото оказват огромно влияние върху настоящото ни поведение, енергията ни, биохимията ни, начина по който се чувстваме, по който мислим, комуникираме, минаваме през ежедневните си предизвикателства – абсолютно всичко което се случва в живота ни.

Ползите от тази лекция:

  • Ще надникнем към уж неуловимите причини, които управляват живота ни и ще разберем как да ги препрограмираме
  • Ще разберем какво точно се случва в тялото и психиката ни, защо 99% от поведението ни, съзнателните ни ежедневни избори се управляват от подсъзнателни автоматизирани програми.
  • Ще открехнем врата към тайните на познанието – как да намерим негативите програми в подсъзнанието и да ги подменим с положителни и работещи в наша полза такива.
  • Вече осъзнали природата на зараждане на стреса от стари травми, ще можем да го освободим, да намалим болезнената чувствителност, която пречи на творческото мислене търсещо решения.
  • Ще проследим пътя от възникването на емоционалната травма до заболяването, негативния модел в живота, страха, фобията, грешните повтарящи се избори и модели, несполуките с които уж сме неспособни да се справим. И ще се справим!
  • Ще се запознаем с едни от най-новите и ефективни научни терапевтични техники за моментално локализиране и изцеляване на скритите травми и стрес. Улеснени и опростени, адаптирани за лично приложение от всеки.

Обратният път към доброто здраве, успешната реализация, емоционалната стабилност, благополучието, хармонията и спокойствието е по-свободен и достъпен от всякога.

Мартина Иванова

Повече за Мартина: http://www.svoizbor.com/

 

Мартина Иванова

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *