Marta D’Eco

Marta D'EcoMartA d’Eco* е артистичен псевдоним, който има за цел да синтезира моите разбирания за съ-творчество и проявяване на Духа в материята. Многото пластове и значения, които могат да се открият, са обвързани с личния ми растеж в процеса на себепознание, който направлява живота ми от ранна детска възраст. Трудностите и изпитанията в моето семейство отключиха желанието да познавам, разбирам и прилагам градивни принципи в отношенията си с другите, приемайки различията помежду ни като богатството, чрез което се проявява Вселенският принцип на изобилието. Опитът и образованието ми са в разнородни сфери на бита и познанието, ала като водеща в делата ми се утвърди интуицията. С нейна помощ се ориентирам в ежедневните енергийни обмени и, осланяйки се на нея, предлагам на търсещите насоки и съвети за благоприятно развитие на същността им в тяхната субективна реалност.

Услугите и продуктите, които предлагам, са както от материално, така и от духовно естество. Основната ми дейност е тълкуване и прилагане на символи и знаци, предоставени от Светлите същности (Архангели, Ангели, Извисени Учители, Феи, Сили и Стихии, и др.). По-конкретно това се изразява в консултации с гадателски карти, съчиняване на заклинания, мантри и стихове, изработка на свещи, мехлеми и украшения, декориране на дървени предмети, включвайки наричане и баене в процеса и др. 

Повече за Marta D’Eco  намерете ТУК и ТУК


Marta D'Eco Marta D'Eco Marta D'Eco

Marta D'Eco

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *