Седемте форми на богатството

Седемте форми на богатството

Тема: Седемте форми на богатството

Водещ: Стояна Кирова

Дата: 01.07.17

Час: 13:00

За Лекцията: Кои са седемте форми на богатството и как да ги постигнем?
Кои са причините да не живеем в синхрон със себе си и нашите най-дълбоки желания? Как да се справим с тях – конкретни техники и практики. Вдъхновяващи примери и истории на хора, постигнали животът на мечтите си.

Първа част
Седемте форми на богатството:
-Вътрешно богатство
-Физическо богатство
-Семейно и социално богатство
-Професионално богатство
-Финансово богатство

Втора част
Дихателни практики
Медитация за балансиране на главните енергийни центрове в тялото
Мудри за справяне със стрес

За лектора: “Най-доброто нещо, което може да направи човек за себе си, е да открие и да прави нещата, които му вдъхват смисъл. Вярвам, че това ще направи и света по-добро място, в което ще сме щастливи да бъдем. Повече осмислени хора – по-добър свят” Стояна Кирова

След като завършва Маркетинг във Великотърновския университет, Стояна се насочва към работа в сферата на медиите. Няколко години работи като репортер и водещ в радио и телевизия във Велико Търново. Малко по-късно животът я отвежда във Варна,  където учи Реклама и ПР и работи като рекламен консултант в най-голямата радиогрупа в България.

Идва моментът, в който се появява идеята да създаде уеб пространство за всички хора, които искат да правят живота си по-добър и да осмислят дните си. Така на 25 декември 2015г. поставя началото на холистичната платформа iamhouse.bg, където споделя своя опит и вдъхновение в статии, видеа, е-книги и много други материали.

През 2016г. сбъдва още една мечта със стартирането на друг уникален проект –  The Catering Company, в който участва като създател и Project Manager.

Към момента е и Marketing Manager на още една иновативна компания, която има за цел да прави света по-добро място за живеене, това е Детска кухня ВИП Бебе – най-добрата детска кухня в България.

В бизнеса следва философията на Ричард Брансън и е убедена, че предназначението на всяка компания, независимо от нейната дейност, е да променя света и да го прави по-добър. Това е една от най-големите и важни гаранции за нейния успех.

“Предприемчивите хора са големи мечтатели, които карат света да се движи. Онези, които го карат да се движи напред, обличат мечтите си в действия, а действията в любов. Бизнесът на бъдещето е бизнесът, който използва активно тази сила и я насочва към постигането на всички свои цели” Стояна

Повече за Стояна – http://iamhouse.bg – фейсбук


Седемте форми на богатството Седемте форми на богатството Седемте форми на богатството

Седемте форми на богатството

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *