Да заОбичаш Себе си

Да заОбичаш Себе си

Тема: Да заОбичаш Себе си

Водещ: Лидия Петкова

Дата: 01.07.17

Час: 16:00

За Лекцията: Защо да обичаш себе си е най-важното, което може да направиш в живота си? Защо ни е трудно да се обичаме такива, каквито сме? Защо единствената любов, която остава при нас е любовта към самите себе си? Ако искате да намерите отговори на тези въпроси, потърсете ги в тази лекция. Внимание! Това може да промени живота ви!

За лектора: Лидия е нарекла себе си вдъхновяващ лидер и лайф коуч, но просто защото да си лепне етикета „ваш най-доверен приятел и спътник по пътя на търсенето и откриването на себе си“ би било неразбираемо и трудно за произнасяне:-) Но всъщност е точно това. Създател на програма „Да заОбичаш Себе си“, автор на статии за личностно развитие, както и на безплатната книга „Да заОбичаш Себе си за 11 дни“, ментор, съветник, консултант… Човек с богат житейски опит, който смята за своя лична мисия да споделя със света. За да го направи малко по-добро място. Или поне на това се е посветила. Наивно? Само защото все още не сте я виждали. Тя е това!

Повече за Лидия –  lydiapetkova.comфейсбук


Да заОбичаш Себе си Да заОбичаш Себе си Да заОбичаш Себе си

Да заОбичаш Себе си

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *