La Garone

La GaroneLagarone e серия зърнени култури и семена, мюсли, макарони без глутен и гранулирани растителни протеини, които може да намерите на достъпна цена в супермаркета.

Нашите предшественици са получавали здраве и енергия от природата, благодарение на голяма сила скрита в малките зрънца и семена. Някои от тях са наричани със символични имена като “храна на бягащия” (чиа), “неугасващо цвете” (амарант) и “кралицата на зрънцата” (киноа) и почитани като свещени през годините.

Други, като житото на траките, познато като лимец, са забравени по време на индустриализацията и отново реабилитирани в наши дни.

Днес тенденциите в храненето се определят от нутриционисти, фитнес инструктури и диетолози. След бума на добавките в кутийки, започна новата вълна на връщане към природата и естествената храна, без допълнителни добавки и подобрители на вкуса, скрила силата на земята.

Продукти Lagarone разказват хилядолетната история на зърнените храни и пренасят мъдростта за храненето на древни цивилизации в съвременното ежедневие.

Повече за Lagarone намерете ТУК и ТУК


La Garone La Garone La Garone
La Garone

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *