Lactoflor

LactoflorЖивотът започва с най-малкото – с радостта от това да се чувстваш добре отвътре. Затова създадохме Lactoflor – български пробиотик на основата на Lactobacillus bulgaricus, който вече 20 години помага за подобряването на храносмилането, метаболизма и имунната защита.
Lactoflor предлага пълна гама комбинирани синбиотични продукти от ново поколение (пребиотици и пробиотици) съдържащи селектирани щамове млечно-кисели бактерии и над 10 милиарда добри бактерии в една капсула.  Пробитиците могат да бъдат намерени под формата на таблетки за смучене, капсули или разтворими сашета за деца в цялата аптечна мрежа.
Lactoflor. За живота.

Повече за Lactoflor намерете ТУК и ТУК


Lactoflor Lactoflor Lactoflor

Lactoflor

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *