Kombucha

KombuchaНатурал Плюс ООД е фирма, създадена през 2011 г., чиято единствена цел е да постави началото на производството на Комбуча – тогава все още непозната за нашите ширини екзотична жива напитка. Комбуча е много повече от просто напитка. В Древен Китай тя бива наричана „еликсир на безсмъртието“, което и до ден-днешен й носи славата на чудотворна. Комбуча е изцяло натурална жива напитка, която съчетава в себе си мекия вкус на чай, газировка, гъделичкаща сетивата, и полезното действие на пробиотици, аминокиселини и витамини. Тя е известна с лечебните си и детоксикиращи свойства, тъй като подпомага дейността на черния дроб и храносмилателната система.

Производството й е сложен и прецизен процес, в който участват три важни компонента – полезни бактерии, дрожди и ензими, чрез който се осъществява така полезната естествена ферментация. Екипът на Натурал Плюс споделя, че уникалният автентичен вкус на различните видове Комбуча е плод на близо година проби и грешки, преживени и споделени с близки и приятели. А ти откри ли вече своя любим вкус?

Повече за Kombucha намерете ТУК и ТУК


Kombucha

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *