Кокосова Приказка

Кокосова Приказка

Здравей!

Това е една вълшебно приказна рецепта, чиито вкус ще помниш дълго! И за вкусът й ще разказваш едни чудесни кокосови приказки ;)

Рецептата е много лесна, много вкусна и е изпробвана и одобрена от едно мече, група спортуващи войни и няколко любителя на „всичко вкусно от Бени“ хихихих! ;)

Надявам се да я опиташ и да споделиш твоето мнение за това вкусно творение!

Съставки:

Добавки:

Начин на приготвяне:

В мощен блендер или кухненски робот постави всички съставки без смляното ленено семе и блендирай до получаване на хомогенна смес като крем. Ако блендерът ти е по-слаб сложи 100 грама кашу, вместо 150. Към готовия крем добави лененото семе и разбъркай добре. Сместа постави във формички по твой избор и ги сложи във фризера поне за час. Може да използваш и правоъгълна форма за пай или кекс и след като стегне да я нарежеш с нож на правоъгълничета.

След като стегнат ги извади от формичките и съхранявай в хладилник до 5 дни. От рецептата се получават около 12 броя :) (използвам формичка за лед от Икеа)

(ако сместа е залепнала към формичките и се вади трудно, може да я нагорещиш с топла или вряла вода. Така бонбоните започват леко да се топят и излизат много лесно от формичките ;))

Да ти е сладко и флюбено!

Разбери защо е важно да накисваме ядките преди да ги хапваме ТУК.

Кокосова Приказка

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *