Мария Чавдарова – Жануа’98

Мария Чавдарова - Жануа'98

Мария Чавдарова е преподавател по методиката на акад. Норбеков и вече шест години води курсове за деца и родители.  Освен това тя обича живота, инструктор е за работа с деца в планините и е запалена по обучение чрез преживяване.  Обича полезните неща, шоколадите и разходките сред природата.  Вдъхновява се от хубава музика и танцува от душа! Самата тя е възстановила своя гръбнак след травма от спорта по тази методика.

Лекция: „Възстановяване на зрението по пътя към целта“

Дата и час: 12.06.2016 – 11:00

Кратко представяне на лекцията: Ще бъде представен детският оздравителен курс  – за всички, които искат да разберат  как нашето тяло може да се самовъзстановява и най-вече да започнем да правим това!!!
По  време на презентацията ще се запознаете с методиката, както и с много примери на наши курсисти,  успели да преодолеят свои страхове,  да си поставят цели и да възстановяват своето здраве  (зрение, имунитет, възстановяване и функциониране на вътрешни органи)!!!

Самата методика включва десет пътя:

 • Работа и възстановяване на зрението, слуха и обонянието;
 • Засилване на имунитета;
 • Дихателна гимнастика;
 • Ставна гимнастика;
 • Възстановяване на стойката и работа с гръбнака;
 • Изучаване и управление на емоциите; прошка;
 • Работа с въображението и образ на здравето и младостта;
 • Работа с целите;
 • Работа с характера – развитие на жизнерадостност, увереност, сила, благодарност;
 • Работа с взаимоотношенията и отношенията с родителите! 

   


  Нашата мечта се оказва ключ към здравето. Всеки иска да бъде здрав, но здравето най-лесно се постига по път към целта,  мечтата, разкривайки и формирайки характер на Победител.

  Всичко е във вашите ръце!

  Мария Чавдарова - Жануа'98

Повече за курсовете: http://norbekov.bg/

Мария Чавдарова - Жануа'98

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *