12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно

 12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно1. Защо трябва да се пие гореща вода? При храненето по стените на стомаха и червата остават мазнини и утайки, които пречат за правилното храносмилане. Горещата вода ги разтваря и регулира процесите в стомаха и червата. Нали чиниите миете с топла вода, а не със студена?

2. Елементарно хигиенично правило е всеки ден по три пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди ядене, да изпиваш по една чаша чиста гореща вода, това е вътрешна необходима баня.

3. Една вода ще я стоплите толкова, че да не се изпарява, изпарява ли се, нейната сила изчезва.
Най-добре е да се махне от огъня в момента на завирането.

4. Българинът често страда от стомах. Една от причините е, че става нощем и пие вода студена, не на глътки, а наведнъж, после по време на ядене пак пие вода, водата трябва да се пие гореща, на глътки, и никога по време на ядене или веднага след ядене.

5. Никога не пийте вода веднага след като сте се нахранили, нека минат поне 40-50 минути и тогава пийте, но на глътки, не изведнъж.

6. Хората … ако ги е нападнала треска, взимат хинин, да я прекратят. Така те я пресичат, но не я лекуват. Вместо да употребявате хинин, пийте три деня гореща вода, без да се храните, и треската ще ви напусне. Така се лекува и хремата.

7. Една дъждовна капка, приета от вас от 9 март* до 9 септември**, е равна на една английска лира. Всяка капка носи магнетизъм в голямо количество.

8. Когато някой е крайно възбуден и нервен, може да си направи един студен душ. Водата освобождава човека от излишните енергии в организма му. За гневния човек температурата на водата трябва да бъде над десет градуса. За да се справи с гнева си, той трябва поне шест студени душа да направи през годината така ще уравновеси силите на организма си.

9. Може, когато се миете, да си казвате по едно хубаво изречение. Водата измива, отнася, разтваря всички нечистотии.

10. При пиене на вода съзнанието трябва да е будно, за да може всяка глътка да отиде на болното място, а не в стомаха.

11. Казвам: Ако си пил топла вода без вяра, не хваща нищо. Топлата вода с вярата хваща … Вярата и топлата вода поправят всичко.

12. Ако някой от вас заболее, не бързайте да търсите лекар, но мислено се лекувайте. Вземете един килограм чиста, планинска вода и мислено си представяйте, че внасяте в нея енергиите на вярата, на милосърдието и на обичта. След това пийте от тази вода три пъти на ден по една супена лъжица, както лекарите препоръчват. Това лекарство има сила, когато се употребява навреме. При всяко пиене на водата, винаги дръжте в ума си мисълта, че в нея са вложени енергиите на вярата, на милосърдието и на обичта.


12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно


Източник: Георги Жеков | Повече за него можете да научите тук: http://drugata-realnost.com/

Източник: Портал 12

12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
4 коментара по “12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно”
  1. Здравейте! Няма как да се пие гореща вода. Какво значи на малки глътки. Опиайте да пиете гореща вода и ще видите как ще изгорите устните си. Също такагореща вода не е полезна за зъбите. Обосновете се по какъв начин може да се пие точно горещата вода.

    1. Здравей :) Тук говорим за поносима температура, като за чай например :)

  2. Бени, благодаря за чудесните неща, които предлагаш! Благодаря, за невероятните идеи! Благодаря за приятелството да споделяш! Всичко е толкова лесно с теб. Спестяваш ми толкова много време да чета и да анализирам. Всички продукти са невероятни! Чудесни сте, целият екип! И, толкова красиви „мислички“, тук-там!
    Благодаря! Целувки и прегръдки!

  3. Водата, в момента на завирането, вече се изпарява! Ще ли да уточните при каква температура трябва да се пие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *