IFS

IFSНякъде по пътя, човечеството е направило погрешен завой, който ни е отвел на път, където всяко наше действие води към саморазрушение. Изпитваме огромни затруднения да се вслушваме в сигналите на собственото ни тяло, да разпознаваме истинската храна и да водим начин на живот, който всеки ден ни помага да се усъвършенстваме и ускорява прогреса ни. Вместо това се зариваме с обработени храни, пълни с химикали, които наричаме храна. Обричаме се на заседнал начин на живот, който наричаме целеустременост и желания за професионален успех. IFS е мястото, където екип от млади, себереализирани и щедро раздаващи себе си и знанията си, специалисти в областта на кондиционното трениране и здравословния начин на живот, обединяваме усилията си, за да разпространяваме нашата мисия – да покажем на хората, че тялото е предназначено за движение; че това да обръщаме внимание на храната, която ядем и начина, по който се движим, не е каприз, присъщ на себелюбците, а необходимост на всеки един от нас и един от фундаментите за качествен и удовлетворителен живот.

IFS е мястото, където под ръководството на вдъхновяващия ни екип от специалисти, всеки получава подкрепата, която му липсва, за да го отведе на пътя към едно по-добро Аз по-здраво, по-можещо, вярващо в себе си и способностите си и реализиращо потенциала си с всеки изминал ден. IFS е мястото, където даваме възможност на хората чрез кондиционно трениране и здравословно хранене, да върнат здравето си, да осъзнаят, че високите спортни постижения не са запазени за професионални спортисти, а са в способностите на всеки един от нас. IFS е мястото, където ви предлагаме метода, който с най-малка инвестиция от време, води до най-удовлетворителни резултати. Метод, който е резултат от дълги години тренировки, опити, експерименти и анализиране на огромно количество информация. IFS – мястото, където не просто влизаш в по-добра форма. Мястото което ви дава възможност да… REINVENT YOURSELF.

Повече за IFS

IFS

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *