Ягодово Кашу Мляко

Ягодово Кашу Мляко
 Здравей!
Днес на твоето внимание представям едно наистина неустоимо изкушение – Ягодово кашу мляко!
Вкусът му е изключително мек и нежен и наистина си заслужава да бъде опитан ;)

Съставки:

  • 1 чаша накиснато кашу – киснат се около 2-3 часа.
  • 1 чаша вода
  • 10 ягоди
  • 3-4 фурми – може да ги замениш със стевия, агаве, кленов сироп, натурален мед

Начин на приготвяне:

Има два начина за приготвяне на млякото :) Ако разполагаш с бавнопресоваща сокоизстисквачка е най-лесно! Измиваш добре накиснатото кашу, след това заедно с водата го минаваш през бавната сокоизстисквачка. Полученото мляко блендирай с ягодите и фурмите.

Другата опция е със блендер. Отново измиваш накиснатото кашу и заедно с водата го слагаш в блендера. Блендирай до хомогенна смес и след това прецеди с торбичка за ядково мляко или тензух. Полученото мляко блендирай с ягодите и фурмите ;)

И тадаааа! Имаш вкусно ягодово мляко! Съхранявай в стъклен буркан или бутилка до 3 дни в хладилника.

Да ти е сладко, усмихнато и много ягодово!

Ягодово Кашу Мляко

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *