Hinap

HinapХИНАП – супер храната на 2017-та година

Хинапът (китайска фурма) е в петицата на най-полезните растения в света. Това е плод с хлебна текстура, който се отличава с типично сладък или леко кисело-сладък вкус, който наподобява този на зелената ябълка.

Тази супер храна е богата на антиоксиданти и фитонутриенти и е известно, че подобрява настроението, успокоява съзнанието, подобрява съня и подсилва имунната система. Плодовете на Хинапа са благотворни за цялостното здравословно състояние на тялото и духа. Особено високо е съдържанието на Витамин С , което превъзхожда това на признатите „лидери” – кивито, лимоните, портокалите и касиса в порядъка от 10 до 20 пъти.

Насладете се на плодовете на Хинапа, като закуска или като естествен подсладител, който може да използвате за печене и готвене, като добавка в шейкове или когато си приготвяте овесени ядки.

Повече за Хинап намерете ТУК и ТУК


Hinap Hinap Hinap

Hinap

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *