Хелти Деск

Хелти ДескЖивеем в ерата на компютрите.  Все повече хора са принудени да прекарват часове наред, седнали пред компютъра. Неизбежно това води до болки и изкривявания в гърба, врата или кръста.

Последните тревожни анализи показват, че седенето ни убива бавно, но сигурно. Как можем да противодействаме на това? Да изпълняваме нормално работния си процес, но без да застрашаваме здравето си? „Хелти Деск“ е отговорът на това предизвикателство!

Повече за Healthy Desk

Хелти Деск

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *