Гъбки на Тиган

Гъбки на Тиган

Здравей! :)

Тази рецепта е за изключително вкусни гъбки на тиган, които майка ми редовно приготвя!

Не знам дали е правилно да го нарека рецепта, защото е страшно лесно и е просто един начин за бързо приготвяне на гъби. Предполагам, че много хора си приготвят гъби по този начин, но съм убедена, че има и много, които не са се сещали и ще им бъде от полза.

Ето я и рецептата ;)

СЪСТАВКИ:

Добавки:

  • копър
  • магданоз
  • нещо по твое желание
  • чесън
  • лимон
  • кашу, орехи…

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

В нагорещен тиган постави гъбите, ако са големи ги нарежи на няколко филийки. Разбърквай от време на време докато започнат да пускат водичка. Когато има вода добави мазнината. Аз правя така, за да избегна процеса на пържене. Разбърквай от време на време за около 10 – 15 минутки, докато гъбите станат крехки. Ако желаеш може да поставиш капак на тигана, за да се задушат по-бързо. Към края добави сол и подправка по желание, разбъркай един-два пъти и готово! Ако добавяш ядки ги сложи малко преди края, за да се запекат леко.

Лесно, бързо и много вкусно!

Да ти е сладко и гъбено ;)

Гъбки на Тиган

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *