Гхи

Гхи

Ние сме екип от благочестиви хора, които изучават Ведите и прилагат на практика високите духовни принципи, заложени в тази древна култура. Основната мотивация за всичките ни дейности, включително и тази с Гхи, е служенето – тоест да бъдем полезни на другите, като разпространяваме знанието за Абсолютната Истина.

ГХИ – Гопал Прасад е натурален, здравословен продукт, приготвен от прясно българско сметаново краве масло по класическа Ведическа рецепта! Това изключително вкусно, с фин аромат на орехи и златисто-кехлебарен цвят домашно гхи е направено ръчно, с внимание и грижа от благочестиви хора в благостно състояние на духа, време и място и не съдържа лоша карма.

Създаваме това Гхи с отворено сърце и чисто съзнание, с желанието да донесем здраве и щастие и да бъдем полезни. Ние се молим преди да започнем работа, пеем по време на работа, понякога и леко танцуваме и винаги сме много удовлетворени и въодушевени, когато видим постигнатият резултат от нашата дейност – прекрасно и ароматно златно Гхи, което ще донесе много радост и полза на хората. Опитайте ГХИ – Гопал Прасад и споделете с нас това настроение!

Повече за ГХИ намерете ТУК и ТУК


Гхи Гхи Гхи

Гхи

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *