Гергана Радович

Гергана Радович

Гергана Радович, Специалист по човешки фактор Мастер Ти-Тап треньор. Гергана Радович е специалист по човешки фактор. Мисията й е да помогне на хората,

които се чувстват преуморени, стресирани и недоволни от живота си, да намерят баланс, да подобрят физическото и психическото си състояние и отново да се почувстват щастливи. Повече от десет години се занимава с преподаване и опознаване на човешката природа в когнитивен и физически аспект, като непрекъснато търси нови начини за подпомагане на хората по пътя им към по-добро физическо и психическо състояние.

Гергана притежава магистърска степен по Когнитивна наука и редица други сертификации, сред които са специалист по човешки фактор към Европейската асоциация за авиационна психология (EAAP), фасилитатор по Сай Кей (Psych K) и Мастер Ти-Тап треньор. Обича да пътува и да открива нови места и интересни хора.

Лекция: Спортувай умно с Ти-Тап

Дата и час: 12.06.2016 – 19:00

Кратко представяне на лекцията: Чувствате ли се изморени, напрегнати и отчаяни, че никога няма да намерите достатъчно време или сили за спорт? Или пък спортувате редовно, но не постигате резултатите, които искате? Ако отговорът, на който и да е от въпросите, е „Да“, то тази лекция е за вас. Присъединете се към мен, за да ви покажа, че не е нужно да спортуваш много, просто трябва да спортуваш умно.

Ти-Тап е метод на мускулна активация, който използва мускулните влакна по цялата им дължина и в двата края на закрепване. Това води до създаване на плътни, издължени мускули, които стягат тялото отвътре навън като корсет. Ти-Тап активира лимфната система, повишава лимфния дренаж и ускорява циркулацията на кръвта. Така помага за изхвърлянето на токсините от организма и подобряването на обмяната на веществата. Обичайните резултати показват загуба на няколко сантиметра в областта на талията, ханша и бедрата още в първите 2-4 седмици практика. Същевременно, за постигането на подобни резултати, не са необходими часове тренировки. Достатъчно е да се отделят по 15 минути на ден, няколко пъти седмично.

Ако се изпълнява редовно и правилно, Ти-Тап помага на тялото да върне времето назад. Резултатът е стегнато и здраво тяло, здраво сърце, гъвкави стави и хормонален баланс. Практикуването на Ти-Тап е подходящо за всяка възраст и физическо състояние. Методът влияе изключително благоприятно върху подобряване на болките в гърба, намалява възпаленията в организма и спомага за облекчаване на болките в коленете. Това го прави особено подходящ за хора, които водят заседнал начин на живот, но са готови да променят това.

Гергана Радович

Може да откриете Гергана на www.ShapeSweetness.com, където споделя повече за това как с малки стъпки да направим живота си по-добър.

Гергана Радович

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *