Здравей!

В тази секция ще те запозная с моите приятели ;). Това са хората и проектите, които ме вдъхновяват, които сплотяват и обединяват различни хора около интересни, полезни и здравословни идеи. Хората, които се борят за мечтите си и променят света към по-добро!

ZapoMedia

Онлайн Маркетинг


Приятели

Мога да кажа, че Миро от Zapomedia беше първият човек, който ме наведе по-сериозно на мисълта за блога Здравей. Миро е един от хората, които непрекъснато се учат и усъвършенстват, един от хората, които са отворени към света и новите идеи! Благодарение на неговите насоки и съвети общуването ми с публиката на Здравей става все по-лесно! Той винаги откликва на всички мои питанки и винаги ме изненада с нова и ценна информация! БЛАГОДАРЯ от сърце! Виж повече тук :)

Sport – „R“Evolution

Спорт


Приятели

Какво мога да кажа за Sport – „R“Evolution :) – най-добрата зала, най-готините хора. Това е зала, която няма да намерите никъде другаде, това не е стандартния фитнес, в който ще умрете от скука, не и стандартната тренировка, на която ходите и правите едно и също всеки път. Това е мястото, на което докато тренирате ще се забавлявате, всеки път ще ви е интересно и любопитно каква ще е тренировката и всеки път ще срещате страшно много свежи и усмихнати хора. Виж повече тук :)

Vanilla Kitchen

Сладкарско ателие за хора с претенции


Приятели

Изключително малко са хората, които не обичат сладкиши! А това е мястото, където може да похапнеш висококачествени вкусотийки, направени с най-добрите продукти, без използване на синтетични ароматизатори и оцветители, бяла захар, бяло брашно, маргарин и животински продукти. Тук  може да поръчаш вкусна торта за детето си и да бъдеш сигурен, че знаеш какво има в нея.

А усмихнатата Ванилка е един прекрасен, борбен и надъхан човек, който работи с голям размах и желание и съм убедена, че като нищо може да прекрои цялата вселена ;) Виж повече тук :)

FreshMarket

Сокоизстисквачки, блендери и много други!


Приятели

За вкусни сокчета и смутита трябва да има и необходимата техника! Един от важните  приятели на Здравей е Фрешмаркет. Винаги готови да ни помогнат с необходимата техника и оборудване, винаги насреща, винаги усмихнати и винаги мислещи на първо място за клиента! Огромно БЛАГОДАРЯ!!!

При тях може да намерите всякакво оборудване свързано със здравословното хранене – сокоизстисквачки, блендери, сушилни, мелнички и много други.  Виж повече тук :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *