Food Folie

Food Folie

Фирма Ростар БГ е динамична търговска компания с повече от 15 години история на българския пазар. Най-известният ни продукт е немското масло “Deutsche Markenbutter” или известно още като „Краварката е в левия ъгъл“.

Според нас,  вкусното е състояние на духа. То е пряк резултат от умението да избереш правилните продукти, с които да го постигнеш.Точно заради това най-новият ни проект е “FOOD FOLIE”. Това е онлайн магазин, в който всеки един потребител може да намери селекция от най-добрите марки и продукти на световния пазар. Предлагаме разновидности от висококачествени меса, италиански сирена и паста, био продукти, подправки, зехтини, сладки изкушения и други, с помощта на които всеки един любител кулинар може да нарисува шедьовър и да го поднесе пред гладната си публика.

По време на фестивала ще можете да се запознаете с нашите продукти, да ги опитате, да разберете повече за тях и за това защо са толкова здравословни и полезни.

Повече за Food Folie намерете ТУК и ТУК


Food Folie Food Folie Food Folie

Food Folie

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *