Flaska

FlaskaКакво представлява Flaška?

Flaska е специална стъклена бутилка, която структурира водата. Наливате вода в бутилката, изчаквате 5 минути и пиете вода със структура като тази на чистата изворна вода.

Така ежедневно и многократно с Flaska ние пием една по-полезна и здравословна вода за нашия организъм. Специалната структура на водата спомага за улавянето на натрупаните в организма ни вредни вещества и тяхното последващо изхвърляне.

Структурираната вода от Flaska се усвоява по-лесно от клетките на нашия организъм. Затова постигаме бърза хидратация и се чувстваме изпълнени с енергия.

Бутилката е удобна и лесна за носене, може да бъде винаги с нас през деня – в чантата, в колата, у дома, в офиса, по време на спорт и туризъм.

Предлага се в три подходящи размера  0.500 l , 0.750 l и 0.330l. Има разнообразни модели с привлекателен и атрактивен външен вид. 

Flaska се грижи за нашето здраве!

С нея ние ежедневно пием структурирана вода, която е полезна за нашия организъм.

Бутилката е изработена от стъкло – материал, който не отделя никакви вредни вещества във водата, която пием.

Flaska се грижи за опазване на природата!

Изработена е от стъкло и се рециклира на 100%. Многократната ѝ употреба намалява производството на пластмасови бутилки, които замърсяват околната среда.

Винаги и навсякъде с нас – Flaska е нашия персонален извор за вода!

Повече за Фласка намерете ТУК и ТУК


Flaska Flaska Flaska

Flaska

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *