Fit&Shape

Fit&ShapeХелти Фуудс енд Дринкс ООД е 100% българска фирма с производствена база от 2 000 кв м. Производители сме на хранителни добавки за спортисти и здравословни продукти с марка Fit&Shape. Нашите продукти се изнасят на 3 континента в 23 страни. Продуктовата ни гама се разви до над 240 артикула с пълно разнообразие от протеинови и енергийни барове, здравословни храни, спортни напитки, аминокиселини, суплементи, протеинови шейкове, енергийни гелове и аксесоари. За изминалите 10 години, нашата главна цел е била да градим Доверие, Иновативни продукти и ВИП обслужване.

На Фестивала „Здравей Здраве” ще предложим най-новите ни продукти Fit Frappe – отново иновативен, подходящ за диети и много вкусен, без захари и мазнини с 23 витамина и минерала, както и подобрената формула на Протеинов бар Брауни с кестенова паста и цели череши с 51% по-малко захари и още по завладяващ вкус!

Повече за Fit&Shape намерете ТУК и ТУК


Fit&Shape Fit&Shape Fit&Shape

Fit&Shape

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *