Записване за Фестивал на Здравето и Спорта! Записване за Фестивал на Здравето и Спорта! Записване за Фестивал на Здравето и Спорта!

Записването за всички Мероприятия ще става на място на Фестивала преди самата активност :)

Ще те очакваме на място на събитието, за да се включиш във всички избрани от теб активности. Регистрацията за Спортните Класове, Работилниците, Игрите и Лекциите ще бъдат отворени от 08:45 часа на 01 и 02.07.17. На 30.06 ще се проведат две лекции и един спортен клас, за тях ще може да се регистрираш на място 15 минутки преди началото им.

Имай предвид, че в някои зони местата са ограничени, така че ела 20 минутки преди началото или запази мястото си в началото на деня. :)

Моля, регистрирай се само ако си сигурен, че ще посетиш мероприятието, за да дадем възможност на повече посетители да вземат участие.

А как най-лесно да разбереш какво да посетиш?

РАЗГЛЕДАЙ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ТУК

Очакваме те! Бъди част от Приключението, Бъди част от Магията! ;)


Записване за Фестивал на Здравето и Спорта!

6 коментара по “Записване за Фестивал на Здравето и Спорта!”
  1. Здравейте :) Очаквам с нетърпение фестивала. Усмихнат ден на всички :)

  2. Вярвам,че и тази година фестивала ще е прекрасен както и миналата,малко ме притеснява начина на записване за лекции и работилнички,много вероятно е да има хора вкл.и аз който искат да посетят две мероприятия с час един след друг тогава ще е трудно да спазят условието 25мин. по рано за записване,миналата год.поне за мен беше прекрасно и удобно предварителното записване през интернет.
    Хубав,успешен,слънчев и спорен ден !

  3. Зона палатки тоест има възможност да се спи една вечер там?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *