Доброволци Доброволци Доброволци

Доброволци


ДоброволциМагическите Доброволци са сърцето на Фестивала! :)

Без тяхната помощ това събитие е просто невъзможно, без тяхната енергия, мотивация, усмивки, прегръдки, топлота и желание, магията няма как да се носи във въздуха и да омагьосва всички посетители!

Ако обичаш да помагаш на другите, ако усмивката не слиза от лицето ти, ако искаш да се запознаеш с общество от съмишленици, ако искаш да преживееш нещо повече, ако искаш да си част от най-готиния екип, то с най-голямо удоволствие те каним да бъдеш част от Сърцето на Фестивала!

Може да се включиш във всички дни на Фестивала, може да участваш и само в отделни. Преди събитието провеждаме 3 срещи, на които се запознаваме, разделяме на отбори, обучаваме и разбира се – забавляваме се много!

А какво ще правиш по време на Фестивала? Е тук имаш огромен избор от задачи, които ще обсъдим след записването ти. Идеята ни е всеки да прави това, което най-много му харесва ;) Имаме координатори, помощници на изложителите, помощници в игрите, лекциите, спортните класове, помощници на всички участници, помощници в сглобяването, в разглобяването, в почистването, в регистрациите и тн и тн до безкрай ;)

Вече са ясни и датите на срещите! :)

ДАТИ НА СРЩИТЕ:

31.05.2017 – сряда
15.06.2017 – четвъртък

Начален час – 19:00

Очакваме те, за да сътворим заедно Магията! ;)


Доброволци

Доброволци

Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци Доброволци

Доброволци


Доброволци

 

 

 

10 коментара по “Доброволци”
 1. Мойгте поздрави към вас и екипа за това хубаво мероприятие което провеждате за здравето на всички хора Аз съм на 89 г.и се движа с патерица и нямам физическите възможности за това Желая много упехи на фестивал на здраве и спорта 2017.

 2. Здравей Бени мойте поздрави към вас и екипа за провеждане на фестивал на здравето и спорта 2017 Аз съм на 89 г нямам физическите възможности да участвам в това хубаво мероприятие Желая ви много успехи

  1. Срещите ще се провеждат в Арт хотел Симона
   гр.София; п.к.1379
   бул.Инж. Иван Иванов № 10
   (ъгъла на бул.”Възкресение” и бул.”Ив. Ев. Гешов”)

 3. Как бихме могли да станем дороволци?
  Видяхме обявата днес и сме пропуснали първата среща.

  1. Здравей :)

   Запиши си от линка: http://www.zdravei.org/festival-na-zdraveto-2017/dobrovolci/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *